Podnikání z pláže

Pamatuji si, jak jsem před pár lety při pročítání knihy Jak z dobré firmy udělat skvělou nestíhala psát všechny myšlenky, které se mi v hlavě vyrojily. Byla jsem tehdy součástí obchodnické komunity, kde jsem pracovala na pozici redaktorky, a byla obklopená lidmi, kteří šli za svými sny. Pak vše utichlo, stala jsem se matkou..a touha vytvořit něco vlastního se ukázala znovu, tentokrát intenzivnější. Tentokrát se mi do rukou dostala kniha Podnikání z pláže.


Podnikání z pláže

Vzplanutí ohně

Jedno musím autorce Stáni Stiborové nechat: umí skvěle nakopnout a namotivovat. Při čtení knihy jsem cítila tak silné souznění a nutkání začít něco dělat, že jsem celou knihu četla nadvakrát a po přečtení si šla koupit blok, do kterého jsem si zapisovala všechny nápady a myšlenky.

Kniha lákavým způsobem popisuje výhody tzv. podnikání z pláže, tedy podnikání, které člověk může vést odkudkoliv pomocí internetu a které je svým způsobem pasivním příjmem, jedna představa za všechny: trávite celý den na pláži, a i přesto jste vydělali určitou částku díky tomu, že si během té doby někdo koupil váš e-book. Lákavé, že?

Zautomatizované procesy

Základem tohoto podnikání jsou propojené online nástroje, které automaticky posílají e-maily, faktury, propojují platby a posílají produkt zákazníkovi – to vše bez nutnosti vaší intervence.

Prodej sice probíhá automaticky, ale jen díky získané důvěře, kterou si musíte budovat – díky tomu, že klienti ví, kdo jste, a to z vašich článků a hromadných e-mailů.

Potřebujete nakopnout?

Přemýšlíte nad vlastním podnikáním, dokonce už máte nějakou mlhavou představu, co byste chtěli dělat, ale ne a ne podniknout ten první krok? Uvidíte, že po přečtení Stániny knihy nebudete vědět, co udělat dřív.

Knihu si můžete koupit, nebo si ji půjčit z mé knihovničky. Třeba čeká právě na vás!