Tahák na úspěšné podnikání

Kniha pro všechny, kteří chtějí začít, začínají či již podnikají.


Kniha Tahák na úspěšné podnikání od Marcely Hrubošové

Od začátku do konce

Kniha je skutečným tahákem a provede vás celou cestou podnikání: vytvořením nápadu, ujasněním celého konceptu, určením cílové skupiny, přes tvorbu podnikatelského a finančního plánu, marketingové strategie a dalších procesů.

Velkým přínosem knihy jsou osobní příběhy autorky, na kterých ilustruje i své chyby, ze kterých máte možnost se poučit.

Nejenže je kniha napsána čtivým jazykem, je doplněna i o inspirující citáty, nad kterými se nejednou pozastavíte a zapřemýšlíte o nich.

Všechno do sebe zapadá

Po přečtení knihy jsem si vzala blok popsaný plány k mému podnikání a znovu jej projížděla podle postupu knihy. Některé věci mi chyběly a uvědomila jsem si, že to jsou ta prázdná místa, která mi chyběla či neseděla i v samotném podnikání a která jsem řešila za pochodu, v každé situaci jinak.

Na druhou stranu se jedná skutečně o tahák, nikoliv hluboký a podrobný návod k jednotlivým krokům, takže možná budete trochu tápat i po přečtení knihy, ale už budete vědět, co konkrétně potřebujete dotvořit, jen si budete muset najít ten správný návod pro vás.

Pokud vás kniha zaujala, přidejte si ji do své knihovničky, nebo využijte její vypůjčení v rámci mé osobní Otevřené knihovničky.