Sama sobě šéfem

Pokud přemýšlíte o vlastním podnikání, ale stále si nejste jisté, nevíte, co přesně to obnáší, jak to celé uchopit..Pak právě pro vás je kniha Sama sobě šéfem od Alexandry John.


Kniha Sama sobě šéfem od Alexandry John

Otázky a otázky

Kniha vás provede celým podnikatelským procesem, od rozhodnutí, zda je podnikání právě pro vás, po hledání směru, tvorbu podnikatelského plánu, hledání financí, marketing, paragrafy..Dává dostatek času a prostoru ujasnit si, jak to vidíte vy a kudy byste chtěly své podnikání vést – a to díky tomu, že na konci každé kapitoly najdete otázky k zamyšlení a zodpovězení.

Přerušované čtení

Kniha je jako zamýšlená pro maminky s malými dětmi. Je tak výborně členěná, že se v ní neztratíte, ani pokud od čtení budete muset odběhnout. Ale je pravda, že to se vám nebude chtít – kniha vás pohltí a než si to uvědomíte, zhltnete půlku knihy za jeden večer. A nebudete se moct dočkat, až budete moct pokračovat.

Ženský pohled

Co mne na téhle knize lákalo nejvíce, bylo to, že je napsána ženou. Spousta knih o podnikání je psaná mužským úhlem pohledu a způsobem, který mi osobně moc nesedí. Tato kniha se mi četla sama, je sepsána mně blízkým způsobem, který věřím, že sedne i vám.

Rídy byste si knihu přečetly? Objednejte si ji, nebo mne zkontaktujte o její zapůjčení. Předat si ji můžeme třeba na některém setkání podnikatelské skupinky 😉