Sára, kniha druhá

Po přečtení prvního dílu jsem se nemohla dočkat, až se dostanu k dalšímu pokračování Sáry. Příležitost na sebe nenechala dlouho čekat a já se opět ponořila do konejšivé náruče knihy, která vás utvrdí v tom, že je všechno v naprostém pořádku – a jste za to neskutečně vděční.


Kniha Sára, díl druhý

Nový kamarád

Do Sářiného městečka se přistěhuje nový kluk, který ji upoutá hned na první pohled. Skamarádí se a po zdráhání mu Sára představí Šalamouna – obří sovu, která se stala jejím průvodcem. Společně se od něj učí o směřování pozornosti, o zákonu přitažlivosti, o plnění přání.

Stačí si jen přát

Sářin nový kamarád Seth má za sebou jiný životní příběh než Sára – na rozdíl od ní je nucen stále rodičům pomáhat a neví, jaké to je, bydlet delší dobu na jednom místě. A tak přestože je se Sárou pojí hluboké přátelství, nadchází den, kdy je Sethova rodina opět nucena ke změně. A to Sára se Sethem nechtějí dopustit..

Moudrý děj

Facinuje mě, jak se v  knihách o Sáře pojí čtivý (a neodložitelný) děj a moudré poselství o tom, že vše je naprosto v pořádku tak, jak to je. Vždy mě úžasná Šalamounova slova obejmou a ukážou směr, kterým se mám vydat, abych se cítila lépe.

Pokud vás kniha zaujala, určitě si ji kupte, případně se přihlašte o výtisk z mé Otevřené knihovničky.